Makaron kokardki wyprodukowany jest z najlepszych pszenic "durum", oraz wody. Są to makarony typu włoskiego o wyśmienitych walorach smakowych, które po ugotowaniu zachowują swój kształt i sprężystość. Produkcja tych makaronów odbywa się metodą próżniową.
Makaron kokardki wyprodukowany jest z najlepszych pszenic "durum", oraz wody. Są to makarony typu włoskiego o wyśmienitych walorach smakowych, które po ugotowaniu zachowują swój kształt i sprężystość. Produkcja tych makaronów odbywa się metodą próżniową.
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 774 / 183 |
Tłuszcz (g) | 0,9 |
w tym kwasy nasycone (g) | 0,2 |
Węglowodany (g) | 37 |
w tym cukry (g) | 1,1 |
Białko (g) | 6 |
Błonnik (g) | 2,1 |
Sól (g) | 0,01 |
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,99 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,99 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,99 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,99 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,99 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 7,39 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 4,49 zł