DR. OETKER FELICIANA Classica Pizza Pollo Ricotta 335 g

Opis produktu
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii.
DR. OETKER FELICIANA CLASSICA Pizza Pollo Ricotta,to:
- Sery - używamy serów bez barwników
- Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję
- Kurczak - smakowicie przyprawione mięso pochodzi w 100% z udek kurczaka
- Warzywa - są zamrażane zaraz po zbiorach dla zachowania ich oryginalnego smaku
- Przyprawy - zostały poddane suszeniu, by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach
- Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów.
DR. OETKER FELICIANA Classica Pizza Pollo Ricotta
335 gCena aktualna
--- / 1 szt.
Opis produktu
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii.
DR. OETKER FELICIANA CLASSICA Pizza Pollo Ricotta,to:
- Sery - używamy serów bez barwników
- Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję
- Kurczak - smakowicie przyprawione mięso pochodzi w 100% z udek kurczaka
- Warzywa - są zamrażane zaraz po zbiorach dla zachowania ich oryginalnego smaku
- Przyprawy - zostały poddane suszeniu, by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach
- Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 966 / 230 |
Tłuszcz (g) | 6.6 |
w tym kwasy nasycone (g) | 3,3 |
Węglowodany (g) | 33 |
w tym cukry (g) | 4,1 |
Białko (g) | 9,1 |
Sól (g) | 1,1 |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Ostrzeżenia
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):
- Piekarnik dobrze nagrzać: - elektryczny/gazowy 200°C 2. Usunąć folię. 3. Pieczenie: Zamrożoną pizzę piec na kratce na środkowym poziomie piekarnika. 4. Czas pieczenia: 13-16 minut, zależnie od piekarnika. Piec do czasu rozpuszczenia sera i zarumienienia brzegów.
Produkt głęboko mrożony. Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!