Opis produktu
W Indiach jadałem różne curry, bo ambicją każdego kucharza jest stworzenie własnego smaku. Powstaje on dzięki mieszankom sproszkowanych przypraw: na południu Indii pikantniejszych niż na północy, gdzie króluje aromatyczna garam masala. Jadałem też cejlońskie curry - ciemniejsze niż indyjskie, bo przed zmieleniem przyprawę praży się na ciemnobrązowo.
KAMIS Curry
20 g1.99 zł / szt.
99,50 zł/kg
Opis produktu
W Indiach jadałem różne curry, bo ambicją każdego kucharza jest stworzenie własnego smaku. Powstaje on dzięki mieszankom sproszkowanych przypraw: na południu Indii pikantniejszych niż na północy, gdzie króluje aromatyczna garam masala. Jadałem też cejlońskie curry - ciemniejsze niż indyjskie, bo przed zmieleniem przyprawę praży się na ciemnobrązowo.
Informacje główne
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 27 g
Waga netto: 20 g