
Opis produktu
Jogurty Bakoma BIO morelowy powstaje tylko z produktów posiadających certyfikat BIO, który spełnia wymogi dotyczące żywności ekologicznej. Produkty zostały wyhodowane bez obecności nawozów sztucznych oraz pestycydów, a owoce nie były genetycznie modyfikowane. Jogurt nie zawiera aromatów ani barwników, jest słodzony cukrem trzcinowym. W smaku jest delikatnie owocowy, słodki i bardzo kremowy. Doskonale łączy się z płatkami zbożowymi, nasionami oraz konfiturami i owocami. Świetny pomysł na lekkie, zdrowe i naturalne śniadanie. Jogurty Bakoma BIO zawierają białko niezbędne do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu, a przede wszystkim układu pokarmowego
BAKOMA Jogurt z morelami BIO
140 g--- / 1 szt.
Opis produktu
Jogurty Bakoma BIO morelowy powstaje tylko z produktów posiadających certyfikat BIO, który spełnia wymogi dotyczące żywności ekologicznej. Produkty zostały wyhodowane bez obecności nawozów sztucznych oraz pestycydów, a owoce nie były genetycznie modyfikowane. Jogurt nie zawiera aromatów ani barwników, jest słodzony cukrem trzcinowym. W smaku jest delikatnie owocowy, słodki i bardzo kremowy. Doskonale łączy się z płatkami zbożowymi, nasionami oraz konfiturami i owocami. Świetny pomysł na lekkie, zdrowe i naturalne śniadanie. Jogurty Bakoma BIO zawierają białko niezbędne do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu, a przede wszystkim układu pokarmowego
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g jogurtu |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 373 / 89 |
Tłuszcz (g) | 2,5 |
w tym kwasy nasycone (g) | 1,8 |
Węglowodany (g) | 12,9 |
w tym cukry (g) | 12,0 |
Białko (g) | 3,5 |
Sól (g) | 0,10 |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Ostrzeżenia
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE / spoza UE