
Opis produktu
Konfitur-Fix to środek żelujący umożliwiający indywidualny dobór ilości cukru dostosowany do rodzaju przetwarzanych owoców oraz gustów smakowych konsumentów. Do jednego kilograma przygotowanych owoców można dodawać od 350 do 500g cukru, uzyskując bardziej lub mniej słodkie konfitury. Mimo zróżnicowanej, dowolnie dobieranej ilości cukru otrzymywane dżemy lub konfitury mają zawsze doskonałą, pożądaną konsystencję. Pakowany w polietylenową torebkę 25 g.
DIAMANT Konfitur fix
25 g--- / 1 szt.
Opis produktu
Konfitur-Fix to środek żelujący umożliwiający indywidualny dobór ilości cukru dostosowany do rodzaju przetwarzanych owoców oraz gustów smakowych konsumentów. Do jednego kilograma przygotowanych owoców można dodawać od 350 do 500g cukru, uzyskując bardziej lub mniej słodkie konfitury. Mimo zróżnicowanej, dowolnie dobieranej ilości cukru otrzymywane dżemy lub konfitury mają zawsze doskonałą, pożądaną konsystencję. Pakowany w polietylenową torebkę 25 g.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1363 / 324 |
Tłuszcz (g) | 3,6 |
w tym kwasy nasycone (g) | 3,6 |
Węglowodany (g) | 44 |
w tym cukry (g) | 44 |
Białko (g) | 0 |
Sól (g) | 0,75 |