Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka Chrupiący kurczak klasyczny nada potrawom niepowtarzalny smak i aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka Chrupiący kurczak klasyczny nada potrawom niepowtarzalny smak i aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.
Wartości odżywcze | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1467 |
Wartość energetyczna (kcal) | 347 |
Tłuszcz (g) | 3.6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.1 |
Węglowodany (g) | 64 |
w tym cukry (g) | 2.1 |
Białko (g) | 13 |
Sól (g) | 5.9 |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego, gwarancja jakości