
Serek Capresi typu włoskiego wyprodukowany jest z pełnowartościowych białek serwatkowych - albumin i globulin. Zawierają one wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne w proporcjach odpowiadających potrzebom organizmu ludzkiego. Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych, szczególnie dzieci, ale również sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Białka te wspomagają również system odpornościowy organizmu człowieka.
--- / 1 szt.
Serek Capresi typu włoskiego wyprodukowany jest z pełnowartościowych białek serwatkowych - albumin i globulin. Zawierają one wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne w proporcjach odpowiadających potrzebom organizmu ludzkiego. Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych, szczególnie dzieci, ale również sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Białka te wspomagają również system odpornościowy organizmu człowieka.