
Tuńczyk to prawdziwa gwiazda wśród ryb.
To charakterystyczny smak oraz bogactwo wartości odżywczych - zawiera niewiele tłuszczu i stanowi najlepsze źródło kompletnego białka, które powinno być regularnie dostarczane wraz z posiłkiem, zwałszcza przez osoby dbające o linię.
Doskonała alternatywa dla czerwonego mięsa. Tuńczyk odpowiednio przygotowany może śmiało konkurować z najlepszym kotletem schabowym. Ważne, aby rybę smażyć na rozgrzanym oleju, na patelni, bez wcześniejszego rozmrażania. Jeżeli mięso ma być delikatniejsze, powinno się je smażyć pod przykryciem.
--- / 1 szt.
Tuńczyk to prawdziwa gwiazda wśród ryb.
To charakterystyczny smak oraz bogactwo wartości odżywczych - zawiera niewiele tłuszczu i stanowi najlepsze źródło kompletnego białka, które powinno być regularnie dostarczane wraz z posiłkiem, zwałszcza przez osoby dbające o linię.
Doskonała alternatywa dla czerwonego mięsa. Tuńczyk odpowiednio przygotowany może śmiało konkurować z najlepszym kotletem schabowym. Ważne, aby rybę smażyć na rozgrzanym oleju, na patelni, bez wcześniejszego rozmrażania. Jeżeli mięso ma być delikatniejsze, powinno się je smażyć pod przykryciem.