Cukier biały Diamant, szybko się rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje się do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu śmietany, piany z białek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów. Doskonały także do zamrażania owoców.
Cukier biały Diamant, szybko się rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje się do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu śmietany, piany z białek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów. Doskonały także do zamrażania owoców.
WARTOŚCI ODŻYWCZE | W 100 G: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ / 400 kcal |
Białko | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
Tłuszcz | 0 g |