Opis produktu
Cukier biały Diamant, szybko się rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje się do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu śmietany, piany z białek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów. Doskonały także do zamrażania owoców.
DIAMANT Cukier biały drobny
1000 g6.89 zł / szt.
6,89 zł/kg
Opis produktu
Cukier biały Diamant, szybko się rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje się do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu śmietany, piany z białek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów. Doskonały także do zamrażania owoców.
Informacje główne
Produkt dostępny
PFEIFER & LANGEN MARKETING SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
WARTOŚCI ODŻYWCZE | W 100 G: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ / 400 kcal |
Białko | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
Tłuszcz | 0 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 1005 g
Waga netto: 1000 g