Makarony ryżowe GOONG produkowane są z mąki ryżowej i wody. Nie zawierają glutenu ani cholesterolu, są półprzezroczyste o lekko białym zabarwieniu. Mają delikatny smak oraz niebywałą zdolność wchłaniania zapachów i smaków warzyw, mięs czy owoców morza.
Bez glutenu
GOONG Makaron ryżowy nitki Vermicelli
200 g
Cena aktualna
5.79 zł / szt.
28,95 zł/kg
Dodaj
Opis produktu
Makarony ryżowe GOONG produkowane są z mąki ryżowej i wody. Nie zawierają glutenu ani cholesterolu, są półprzezroczyste o lekko białym zabarwieniu. Mają delikatny smak oraz niebywałą zdolność wchłaniania zapachów i smaków warzyw, mięs czy owoców morza.
Informacje główne
Produkt dostępny
PAMAPOL S.A.
Składniki i alergeny
Skład:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze pokojowej. Spożyć niezwłocznie po otwarciu.