Jogurt naturalny Maluta bez laktozy produkowany jest według tradycyjnej receptury z zagęszczonego mleka są więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Łyżeczkowa konsystencja przypominająca serek, pełny a jednocześnie lekki kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające go spośród podobnych produktów. Wartość odżywcza, łatwostrawność, zawartość dobroczynnych bakterii jogurtowych dopełniają najwyższej oceny tego wyjątkowego jogurtu.
Jogurt naturalny Maluta bez laktozy produkowany jest według tradycyjnej receptury z zagęszczonego mleka są więcej niż fermentowanym napojem mlecznym. Łyżeczkowa konsystencja przypominająca serek, pełny a jednocześnie lekki kwaskowaty smak i aromat to charakterystyczne i wyróżniające go spośród podobnych produktów. Wartość odżywcza, łatwostrawność, zawartość dobroczynnych bakterii jogurtowych dopełniają najwyższej oceny tego wyjątkowego jogurtu.
w porcji 100 g | |
Wartość energetyczna | 241 kJ |
Wartość energetyczna | 57 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 5,2 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 9 g |
Sól | 0,1 g |
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 3,49 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,09 zł