Kiełbasa w osłonkach naturalnych odkręcona w odcinki o długości około 14 - 16 cm. Powierzchnia batonu czysta, sucha. Surowce na przekroju równomiernie rozłożone; niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Waga produktu wynikowa około 0,8 kg. Konsystencja krucha, nierozpadająca się. Barwa batonu złoto brązowa, mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej, tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowo-drobiowej, wędzonej, parzonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
--- / 1 szt.
Kiełbasa w osłonkach naturalnych odkręcona w odcinki o długości około 14 - 16 cm. Powierzchnia batonu czysta, sucha. Surowce na przekroju równomiernie rozłożone; niedopuszczalne skupiska jednego ze składników. Waga produktu wynikowa około 0,8 kg. Konsystencja krucha, nierozpadająca się. Barwa batonu złoto brązowa, mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej, tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy wieprzowo-drobiowej, wędzonej, parzonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.