SOBIK Osełka górska to znakomite masło extra, produkowane jest z najwyższej jakości mleka według tradycyjnych góralskich metod, nie zawiera barwników i konserwantów – to wyrób ekologiczny, po który bez obaw można sięgać na co dzień. Wygodne opakowanie ułatwia przechowywanie masła przez dłuższy czas. Delikatny, śmietankowy smak czyni je świetnym dodatkiem do kanapek. Osełka górska doda też smaku jajecznicy, omletowi czy naleśnikom.
SOBIK Osełka górska to znakomite masło extra, produkowane jest z najwyższej jakości mleka według tradycyjnych góralskich metod, nie zawiera barwników i konserwantów – to wyrób ekologiczny, po który bez obaw można sięgać na co dzień. Wygodne opakowanie ułatwia przechowywanie masła przez dłuższy czas. Delikatny, śmietankowy smak czyni je świetnym dodatkiem do kanapek. Osełka górska doda też smaku jajecznicy, omletowi czy naleśnikom.
Określenie | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 3082.0000 |
Wartość energetyczna (kcal) | 750.0000 |
Tłuszcz (g) | 83.0000 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 56.8000 |
Węglowodany (g) | 0.4000 |
w tym cukry (g) | 0.4000 |
Białko (g) | 0.7000 |
Sól (g) | 0.0200 |