Sałatka ogórkowa z ogórków konserwowych, czerwonej papryki, krojonej marchwi, posiekanego koperku i delikatnej zalewy z octu jabłkowego to innowacyjne połączenie smaków i tekstur. Składniki te tworzą doskonałą harmonię – ogórki konserwowe dodają intensywnego smaku, czerwona papryka i marchewka nadają chrupkości, a delikatna zalewa z octu jabłkowego dodaje subtelnej kwasowości. Całość uzupełniają świeży koper i oliwa, tworząc aromatyczną i soczystą sałatkę, która doskonale sprawdzi się na letnim obiedzie czy grillu. To pyszne połączenie smaków zaskoczy i zachwyci każde podniebienie. Składniki: 1 słoik ogórków konserwowych 1 czerwona papryka 1 marchewka 2 łyżki posiekanego koperku 4 łyżki octu jabłkowego 2 łyżki oliwy sól i pieprz do smaku
--- / 1 szt.
Sałatka ogórkowa z ogórków konserwowych, czerwonej papryki, krojonej marchwi, posiekanego koperku i delikatnej zalewy z octu jabłkowego to innowacyjne połączenie smaków i tekstur. Składniki te tworzą doskonałą harmonię – ogórki konserwowe dodają intensywnego smaku, czerwona papryka i marchewka nadają chrupkości, a delikatna zalewa z octu jabłkowego dodaje subtelnej kwasowości. Całość uzupełniają świeży koper i oliwa, tworząc aromatyczną i soczystą sałatkę, która doskonale sprawdzi się na letnim obiedzie czy grillu. To pyszne połączenie smaków zaskoczy i zachwyci każde podniebienie. Składniki: 1 słoik ogórków konserwowych 1 czerwona papryka 1 marchewka 2 łyżki posiekanego koperku 4 łyżki octu jabłkowego 2 łyżki oliwy sól i pieprz do smaku