Opis produktu
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
BIO FOOD Ocet jabłkowy niefiltrowany BIO
250 ml10.19 zł / szt.
40,76 zł/l
Opis produktu
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 ml |
Wartość energetyczna | 66,9 kJ / 16 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Białko | 0,4 g |
Sól | 0,013 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Pojemność: 250 ml
Ostrzeżenia
Uwaga.
Przed spożyciem wstrząsnąć.