Opis produktu
Pasta została przygotowana z czerwonej fasoli i soczewicy z dodatkiem pomidorów. Bardzo dobra na zimno, bardzo smaczna na ciepło np. z makaronem. Może być wykorzystywana jako smaczny dodatek do kanapek, tostów, grzanek i krakersów. Można ją także stosować w kuchni jako farsz do pierogów, naleśników i tortilli. Krótki i prosty skład. Bardzo ciekawe uzupełnienie gamy produktów dostępnych dla wegan i wegetarian. Produkt bezglutenowy.
HELCOM Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy VEGE
190 g8.39 zł / szt.
44,16 zł/kg
Opis produktu
Pasta została przygotowana z czerwonej fasoli i soczewicy z dodatkiem pomidorów. Bardzo dobra na zimno, bardzo smaczna na ciepło np. z makaronem. Może być wykorzystywana jako smaczny dodatek do kanapek, tostów, grzanek i krakersów. Można ją także stosować w kuchni jako farsz do pierogów, naleśników i tortilli. Krótki i prosty skład. Bardzo ciekawe uzupełnienie gamy produktów dostępnych dla wegan i wegetarian. Produkt bezglutenowy.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 493 kJ / 118 kcal |
Tłuszcz | 5,2 g |
w tym kwasy nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 9,1 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Błonnik | 6,3 g |
Białko | 5,6 g |
Sól | 0,83 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 195 g
Waga netto: 190 g
Ostrzeżenia
Ciemniejsza warstwa pod wieczkiem nie wpływa na jakoś produktu.