Żywiec w butelce to tradycyjne polskie piwo o niepowtarzalnym smaku, nagradzane medalami na całym świecie.
Piwo Żywiec warzone jest od połowy XIX wieku w Żywcu. Piwo to posiada złocisty kolor i niepowtarzalny smak. Najlepiej smakuje schłodzone do temperatury kilku stopni.
Tradycyjna receptura wytwarzania opiera się na stosowaniu krystalicznie czystej wody oraz naturalnych składników. Wykorzystywana jest jednak nowoczesna technologia produkcji, co daje smak jak w żadnym innym piwie.
Cena zawiera kaucję za butelkę - 1 zł brutto.
Żywiec w butelce to tradycyjne polskie piwo o niepowtarzalnym smaku, nagradzane medalami na całym świecie.
Piwo Żywiec warzone jest od połowy XIX wieku w Żywcu. Piwo to posiada złocisty kolor i niepowtarzalny smak. Najlepiej smakuje schłodzone do temperatury kilku stopni.
Tradycyjna receptura wytwarzania opiera się na stosowaniu krystalicznie czystej wody oraz naturalnych składników. Wykorzystywana jest jednak nowoczesna technologia produkcji, co daje smak jak w żadnym innym piwie.
Cena zawiera kaucję za butelkę - 1 zł brutto.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Spożywanie alkoholu szkodzi zdrowiu. Alkohol. Tylko dla pełnoletnich. Dolna granica wieku: ustawowa(rok/lata/lat): 18