
Opis produktu
Klasyka polskiej kuchni w kilka chwil może pojawić się na twoim stole. Kluski śląskie z dziurką pysznie smakują z sosem grzybowym i ciemnym mięsem, na przykład wieprzowiną lub dziczyzną. Miękkie, aksamitne, gotowe w mgnieniu oka – każdy się na nie skusi!
PROSTE HISTORIE Kluski śląskie z dziurką
450 g7.79 zł / 1 szt.
17,31 zł/kg
Opis produktu
Klasyka polskiej kuchni w kilka chwil może pojawić się na twoim stole. Kluski śląskie z dziurką pysznie smakują z sosem grzybowym i ciemnym mięsem, na przykład wieprzowiną lub dziczyzną. Miękkie, aksamitne, gotowe w mgnieniu oka – każdy się na nie skusi!
Informacje główne
Szczegóły produktu
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 615/147 |
Tłuszcz (g) | 0,2 |
w tym kwasy nasycone (g) | 0,1 |
Węglowodany (g) | 33 |
w tym cukry (g) | 0,4 |
Białko (g) | 1,8 |
Błonnik (g) | 0 |
Sód (g) | 0 |
Sól (g) | 0,71 |
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania
Opakowanie
Waga netto: 450 g