Warto wiedzieć
Przyprawa do bigosu wzbogaca walory smakowe i zapachowe dań z kapusty. Najlepiej dodawać ją w trakcie gotowania, ponieważ pod wpływem ciepła składniki zawarte w przyprawie uwalniają swój aromat.
Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.
Warto wiedzieć
Przyprawa do bigosu wzbogaca walory smakowe i zapachowe dań z kapusty. Najlepiej dodawać ją w trakcie gotowania, ponieważ pod wpływem ciepła składniki zawarte w przyprawie uwalniają swój aromat.
Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.
WARTOŚCI ODŻYWCZE | W 100 G |
---|---|
Wartość energetyczna | 788 kJ/188 kcal |
Tłuszcz | 3,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 30 g |
w tym cukry | 17 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 45,2 g |
Bez dodatku glutaminianu sodu