Odgrzać w kuchence mikrofalowej(Od postaci zamrożonej):
Mikrofalówka: Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600 W przez 13 minut.
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):
Nasza rekomendacja Piekarnik: Piekarnik rozgrzej do temperatury 220°C (z włączonym termoobiegiem do 200°C). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.
Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6°C / 4 dni ** -12°C / 1 miesiąc *** poniżej -18°C / do daty podanej na opakowaniu
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).