Sękacz to ciasto wypiekane według tradycyjnej receptury z Podlasia. Wykonany jest na bazie dużej ilości jaj oraz innych odpowiednio dobranych składników najwyższej jakości. Przyciąga nie tylko swoim unikatowym wyglądem, ale również jedynym w swoim rodzaju smakiem. Dzięki wyjatkowemu sposobowi wypieku Sękacz pozostaje świeży przez wiele dni.
Sękacz to ciasto wypiekane według tradycyjnej receptury z Podlasia. Wykonany jest na bazie dużej ilości jaj oraz innych odpowiednio dobranych składników najwyższej jakości. Przyciąga nie tylko swoim unikatowym wyglądem, ale również jedynym w swoim rodzaju smakiem. Dzięki wyjatkowemu sposobowi wypieku Sękacz pozostaje świeży przez wiele dni.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1988 / 473 |
Tłuszcz (g) | 30 |
w tym kwasy nasycone (g) | 14 |
Węglowodany (g) | 43 |
w tym cukry (g) | 27 |
Błonnik (g) | 0,5 |
Białko (g) | 7,9 |
Sól (g) | 0,2 |
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 18,89 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 16,09 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 14,89 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 17,29 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 12,99 zł