Opis produktu
Serek Capresi typu włoskiego wyprodukowany jest z pełnowartościowych białek serwatkowych - albumin i globulin. Zawierają one wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne w proporcjach odpowiadających potrzebom organizmu ludzkiego.
Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych, szczególnie dzieci, ale również sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Białka te wspomagają również system odpornościowy organizmu człowieka.
POLMLEK CAPRESI Serek śmietankowy w plastrach
150 g6.69 zł / szt.
44,60 zł/kg
Opis produktu
Serek Capresi typu włoskiego wyprodukowany jest z pełnowartościowych białek serwatkowych - albumin i globulin. Zawierają one wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne w proporcjach odpowiadających potrzebom organizmu ludzkiego.
Albuminy i globuliny są składnikami enzymów i hormonów niezbędnych do prawidłowego przebiegu procesów fizjologicznych, szczególnie dzieci, ale również sportowców i osób zagrożonych osteoporozą. Białka te wspomagają również system odpornościowy organizmu człowieka.
Produkt z ograniczoną dostępnością
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1056 / 256 |
Tłuszcz (g) | 24 |
w tym kwasy nasycone (g) | 17 |
Węglowodany (g) | 3 |
w tym cukry (g) | 2 |
Białko (g) | 6,9 |
Sól (g) | 1 |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 175 g
Waga netto: 150 g