Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Masa po odsączeniu: 230g
Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Masa po odsączeniu: 230g
Wartości odżywcze |
w 100g |
Wartość energetyczna (kJ) |
587 |
Wartość energetyczna (kcal) |
147 |
Tłuszcz (g) |
10.1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
2.1 |
Węglowodany (g) |
1.5 |
w tym cukry (g) |
0.4 |
Białko (g) |
10.7 |
Sól (g) |
3.6 |