
Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Masa po odsączeniu: 230g
14.19 zł / 1 szt.
35,48 zł/kg
Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Masa po odsączeniu: 230g