Opis produktu
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.Plastry o średnicy ok. 40 mm cięte nożem falistym, grubość plastrów ok. 2mm pakowane w tacki z folii barierowej, termozgrzewalnej w atmosferze ochronnej.Oczka tłuszczu równomiernie rozmieszczone w plastrze, tworzące mozaikę, plaster falisty, barwa tłuszczu i mięsa w odcieniu czerwono-pomarańczowym pochodząca od użytej przyprawy, powierzchnia plastrów błyszcząca, tłusta dopuszczalne pojedyncze otwory powietrzne.Smak typowy dla wędliny fermentowanej suszonej z posmakiem bekonu.
SOKOŁÓW Chipsy salami o smaku bekonu
60 g5.19 zł / szt.
6.29 zł
86,50 zł/kg
Opis produktu
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, wędzona, dojrzewająca. Pakowano w atmosferze ochronnej.Plastry o średnicy ok. 40 mm cięte nożem falistym, grubość plastrów ok. 2mm pakowane w tacki z folii barierowej, termozgrzewalnej w atmosferze ochronnej.Oczka tłuszczu równomiernie rozmieszczone w plastrze, tworzące mozaikę, plaster falisty, barwa tłuszczu i mięsa w odcieniu czerwono-pomarańczowym pochodząca od użytej przyprawy, powierzchnia plastrów błyszcząca, tłusta dopuszczalne pojedyncze otwory powietrzne.Smak typowy dla wędliny fermentowanej suszonej z posmakiem bekonu.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 2101 kJ /507 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 2,8 g |
- w tym cukry | 1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 4 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodzonych i spożyć w ciągu 48 godzin.
Opakowanie
Waga brutto: 70 g
Waga netto: 60 g