Opis produktu
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.
CELIKO Ciasto kruche bezglutenowe
200 g4.79 zł / szt.
23,95 zł/kg
Opis produktu
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1515 kJ/ 362 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 87 g |
w tym cukry | 26 g |
Białko | 1,7 g |
Sól | 0,81 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 205 g
Waga netto: 200 g