SPICHLERZ RUSIECKI Fasolka z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym 470 g
Wszystkie
...
Dania gotowe z mięsemSPICHLERZ RUSIECKI Fasolka z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym 470 gOpis produktu
Jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej w nowej, unikalnej odsłonie – teraz dostępne pod marką Spichlerz Rusiecki. Nasza fasolka charakteryzuje się dużą ilością fasoli białej z dodatkiem tradycyjnej, podsuszanej kiełbasy jałowcowej, boczku wędzonego oraz soczystych pomidorów. Niewątpliwym atutem produktu jest brak substancji konserwujących, barwników i skrobi modyfikowanej, a bukiet aromatycznych przypraw i dodatków sprawia, iż nasza fasolka to prawdziwy rarytas dla wszystkich koneserów staropolskiej sztuki kulinarnej.
SPICHLERZ RUSIECKI Fasolka z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym
470 gCena aktualna
11.59 zł / szt.
24,66 zł/kg
Opis produktu
Jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej w nowej, unikalnej odsłonie – teraz dostępne pod marką Spichlerz Rusiecki. Nasza fasolka charakteryzuje się dużą ilością fasoli białej z dodatkiem tradycyjnej, podsuszanej kiełbasy jałowcowej, boczku wędzonego oraz soczystych pomidorów. Niewątpliwym atutem produktu jest brak substancji konserwujących, barwników i skrobi modyfikowanej, a bukiet aromatycznych przypraw i dodatków sprawia, iż nasza fasolka to prawdziwy rarytas dla wszystkich koneserów staropolskiej sztuki kulinarnej.
Informacje główne
Szczegóły produktu
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 420 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz | 2,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 13 g |
- w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 0,95 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Opakowanie
Waga brutto: 770 g
Waga netto: 470 g