Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki.
Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki.
Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
produktu po wymieszaniu jogurtu z płatkami w 100 g | |
Wartość energetyczna | 637 kJ / 152 kcal |
Tłuszcz | 5,8 g |
w tym kwasy nasycone | 3,8 g |
Węglowodany | 21,5 g |
w tym cukry | 13,5 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,15 g |
Łyżeczka pod etykietą