Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki.
Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki.
Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 617/147 |
Tłuszcz (g) | 5,8 |
w tym kwasy nasycone (g) | 3,8 |
Węglowodany (g) | 20,3 |
w tym cukry (g) | 13,4 |
Białko (g) | 2,9 |
Sól (g) | 0,13 |
Łyżeczka pod etykietą.