Jogurt naturalny Bakoma – lekki, niskokaloryczny produkt o kwaskowym, delikatnym smaku. Gęsty i kremowy, idealnie sprawdzi się solo lub jako dodatek do lekkich dressingów, sosów, zup, a przede wszystkim w połączeniu z owocami i płatkami zbożowymi. Regularne stosowanie jogurtu naturalnego zaleca się w każdej zbilansowanej diecie, ponieważ jest on głównym źródłem białka i wapnia, które są świetnymi budulcami kości, mięśni, a także mają wpływ na skórę. Ułatwia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego oraz wspomaga układ odpornościowy. Jogurt naturalny jest łatwo przyswajalny, zaleca się również jego spożywanie przy stosowaniu antybiotyków.
Jogurt naturalny Bakoma – lekki, niskokaloryczny produkt o kwaskowym, delikatnym smaku. Gęsty i kremowy, idealnie sprawdzi się solo lub jako dodatek do lekkich dressingów, sosów, zup, a przede wszystkim w połączeniu z owocami i płatkami zbożowymi. Regularne stosowanie jogurtu naturalnego zaleca się w każdej zbilansowanej diecie, ponieważ jest on głównym źródłem białka i wapnia, które są świetnymi budulcami kości, mięśni, a także mają wpływ na skórę. Ułatwia prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego oraz wspomaga układ odpornościowy. Jogurt naturalny jest łatwo przyswajalny, zaleca się również jego spożywanie przy stosowaniu antybiotyków.
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu | |
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |
Produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 3,49 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 5,09 zł