MAKŁOWICZ I SYNOWIE Makaron spaghetti 400 g
Opis produktu
Makaron z semoliny z pszenicy durum. Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
MAKŁOWICZ I SYNOWIE Makaron spaghetti
400 gCena aktualna
6.99 zł / szt.
17,48 zł/kg
Opis produktu
Makaron z semoliny z pszenicy durum. Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
Informacje główne
Szczegóły produktu
Kraj pochodzenia: Włochy
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1495 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 72 g |
- w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,01 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h.
Opakowanie
Waga brutto: 405 g
Waga netto: 400 g