Margaryna Kasia od lat gości w bardzo wielu domach i pomaga tworzyć różnego rodzaju wypieki. To produkt najlepszej jakości, po którego Polacy sięgają bardzo chętnie. Zawartość tłuszczu wynosi 75%. Idealnie łączy się z wszystkimi produktami.
Margaryna Kasia pozwala tworzyć świetnej jakości ciasta, niezależnie od tego czy posiadamy umiejętności kulinarne, czy to początek naszej przygody w kuchni. Kostka margaryny ma 250 g, dzięki czemu jest bardzo podzielna.
Margaryna Kasia – najistotniejsze informacje:
Margaryna Kasia od lat gości w bardzo wielu domach i pomaga tworzyć różnego rodzaju wypieki. To produkt najlepszej jakości, po którego Polacy sięgają bardzo chętnie. Zawartość tłuszczu wynosi 75%. Idealnie łączy się z wszystkimi produktami.
Margaryna Kasia pozwala tworzyć świetnej jakości ciasta, niezależnie od tego czy posiadamy umiejętności kulinarne, czy to początek naszej przygody w kuchni. Kostka margaryny ma 250 g, dzięki czemu jest bardzo podzielna.
Margaryna Kasia – najistotniejsze informacje:
Wartość odżywcza | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 2590 / 619 |
Tłuszcz (g) | 70 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 33 |
Węglowodany (g) | <0,5 |
w tym cukry (g) | <0,5 |
Białko (g) | 0 |
Sól (g) | 0,20 |
Witamina A (µg) | 800 (100 %*) |
Witamina D (µg) | 7,5 (150 %*) |
*% dziennej referencyjnej wartości spożycia. |
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 3,19 zł