app-logo
Dostępność dostawy
Kategorie
Zamknij
Rozwiń więcej kategorii
app-logo
Logowanie
Kategorie
Zamknij
Rozwiń więcej kategorii

Wszystkie

...

Orzechy

BAKALLAND Migdały w płatkach

BAKALLAND Migdały w płatkach
Opis produktu

Migdały w płatkach marki Bakalland to orzechy posiadające szereg wartości odżywczych. Zawierają cenne dla organizmu kwasy tłuszczowe, magnez, miedź, błonnik i amigdalinę. Ich systematyczne spożywanie pozytywnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy.

Migdały to produkt, który urozmaici niejedno ciasto czy deser. Charakterystyczny, orzechowy smak doskonale sprawdzi się zarówno jako dodatek, jak i samodzielna przekąska pomiędzy posiłkami. Są również podstawowym składnikiem rewelacyjnej masy migdałowej.

Jest to jednocześnie chrupiące uzupełnienie sałatek, wartościowy dodatek do koktajlów czy pełna aromatu dekoracja lodów.

 

BAKALLAND Migdały w płatkach

75 g
Cena aktualna
6.39 zł / szt.
85,20 zł/kg
Dodaj
Opis produktu

Migdały w płatkach marki Bakalland to orzechy posiadające szereg wartości odżywczych. Zawierają cenne dla organizmu kwasy tłuszczowe, magnez, miedź, błonnik i amigdalinę. Ich systematyczne spożywanie pozytywnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy.

Migdały to produkt, który urozmaici niejedno ciasto czy deser. Charakterystyczny, orzechowy smak doskonale sprawdzi się zarówno jako dodatek, jak i samodzielna przekąska pomiędzy posiłkami. Są również podstawowym składnikiem rewelacyjnej masy migdałowej.

Jest to jednocześnie chrupiące uzupełnienie sałatek, wartościowy dodatek do koktajlów czy pełna aromatu dekoracja lodów.

 

Informacje główne
Produkt dostępny
FOODWELL SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna (kJ / kcal) 2543 / 615
Tłuszcz (g) 53
w tym kwasy nasycone (g) 5,2
Węglowodany (g) 5,3
w tym cukry (g) 4,7
Białko (g) 25
Błonnik (g) 9,4
Sól (g) 0,01
Magnez (mg) 241 (68% RWS*)

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 75 g
Waga netto: 75 g
Inne produkty z tej kategorii