Opis produktu
Ocet Winny z Czerwonego Wina jest produktem naturalnym, który powstaje z wina gronowego w procesie fermentacji. Zawiera wartościowe składniki: witaminy, makro- i mikroelementy (potas, fosfor, magnez). Kamis oferuje ocet winny 6 procentowy, którego stężenie jest o wiele bardziej przyjazne dla organizmu człowieka, a jednocześnie odpowiednie do nadania właściwego smaku przyrządzanym potrawom.
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków.
KAMIS Ocet winny z czerwonego wina
250 ml10.99 zł / szt.
43,96 zł/l
Opis produktu
Ocet Winny z Czerwonego Wina jest produktem naturalnym, który powstaje z wina gronowego w procesie fermentacji. Zawiera wartościowe składniki: witaminy, makro- i mikroelementy (potas, fosfor, magnez). Kamis oferuje ocet winny 6 procentowy, którego stężenie jest o wiele bardziej przyjazne dla organizmu człowieka, a jednocześnie odpowiednie do nadania właściwego smaku przyrządzanym potrawom.
Ocet Winny z Czerwonego Wina dodaje się do marynat, w których moczy się wołowinę, cielęcinę, jagnięcinę. Jest także doskonały do sałatek z czerwonej kapusty i buraczków.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 84 kJ / 20 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Pojemność: 250 ml