Opis produktu
Mąka razowa powstaje podczas procesu przemiału całych ziaren zboża, czyli zarodka, bielma oraz łuski. Charakteryzuje się ciemną barwą, wyrazistym smakiem, znaczną zawartością błonnika pokarmowego, minerałów i witamin pochodzenia naturalnego.
SONKO Pieczywo lekkie razowe chrupkie
170 gCena aktualna
4.99 zł / szt.
29,35 zł/kg
Opis produktu
Mąka razowa powstaje podczas procesu przemiału całych ziaren zboża, czyli zarodka, bielma oraz łuski. Charakteryzuje się ciemną barwą, wyrazistym smakiem, znaczną zawartością błonnika pokarmowego, minerałów i witamin pochodzenia naturalnego.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1514 kJ /358 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 74 g |
- w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 8,4 g |
Sól | 0,92 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Alergeny:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie
Waga brutto: 210 g
Waga netto: 170 g