Opis produktu
Pierogi mrożone Jawo to banalnie prosty sposób na wyczarowanie pysznego obiadu w zaledwie kilka chwil. Ciasto wykonane jest z mąki pszennej, a wewnątrz znajduje się pyszny farsz z kapusty kwaszonej oraz grzybków leśnych.
Pierogi Jawo mają doskonale dobrane składniki, które razem smakują wyśmienicie. Wystarczy wrzucić pierożki do wrzącej wody, by po chwili móc cieszyć się obiadem bez tracenia czasu na przygotowania. Rodzina będzie zachwycona!
Pierogi mrożone Jawo - istotne informacje:
- Farsz z kapusty i grzybków leśnych
- Łatwe w przygotowaniu
- Sposób na szybki obiad
- Domowy smak
JAWO Pierogi z grzybami i kapustą mrożone
450 g9.29 zł / szt.
20,64 zł/kg
Opis produktu
Pierogi mrożone Jawo to banalnie prosty sposób na wyczarowanie pysznego obiadu w zaledwie kilka chwil. Ciasto wykonane jest z mąki pszennej, a wewnątrz znajduje się pyszny farsz z kapusty kwaszonej oraz grzybków leśnych.
Pierogi Jawo mają doskonale dobrane składniki, które razem smakują wyśmienicie. Wystarczy wrzucić pierożki do wrzącej wody, by po chwili móc cieszyć się obiadem bez tracenia czasu na przygotowania. Rodzina będzie zachwycona!
Pierogi mrożone Jawo - istotne informacje:
- Farsz z kapusty i grzybków leśnych
- Łatwe w przygotowaniu
- Sposób na szybki obiad
- Domowy smak
Informacje główne
Wartości odżywcze
kreślenie | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 789.0000 |
Wartość energetyczna (kcal) | 187.0000 |
Tłuszcz (g) | 4.9000 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2.8000 |
Węglowodany (g) | 30.0000 |
w tym cukry (g) | 2.1000 |
Białko (g) | 4.9000 |
Sól (g) | 0.4000 |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 470 g
Waga netto: 450 g
Ostrzeżenia
Gotować we wrzątku(Od postaci zamrożonej):
- Wrzuć pojedynczo zamrożone pierogi do 3 l posolonego wrzątku.
- Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
- Po ugotowaniu wyjmij pierogi za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz.
Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Warunki przechowywania:
-6°C: 1 tydzień
-12°C: 1 miesiąc
-18°C: do daty minimalnej trwałości