Twaróg półtłusty bez laktozy to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Twaróg Mazurski Smak to naturalny twaróg wytwarzany na podstawie tradycyjnych receptur z najlepszego mazurskiego mleka. Dzięki zastosowaniu enzymu laktazy, zawarta w mleku laktoza została rozłożona, przy zachowaniu pełnej wartości odżywczej i walorów smakowych produktu. Twaróg półtłusty Mazurski Smak bez laktozy to smaczne samodzielne danie, dodatek do potraw, wspaniała baza deserów i serników.
Twaróg półtłusty bez laktozy to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Twaróg Mazurski Smak to naturalny twaróg wytwarzany na podstawie tradycyjnych receptur z najlepszego mazurskiego mleka. Dzięki zastosowaniu enzymu laktazy, zawarta w mleku laktoza została rozłożona, przy zachowaniu pełnej wartości odżywczej i walorów smakowych produktu. Twaróg półtłusty Mazurski Smak bez laktozy to smaczne samodzielne danie, dodatek do potraw, wspaniała baza deserów i serników.
na 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 483 |
Wartość energetyczna (kcal) | 115 |
Tłuszcz (g) | 4 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 3 |
Węglowodany (g) | 3.7 |
w tym cukry (g) | 3.7 |
Białko (g) | 16 |
Sól (g) | 0.1 |
Produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
Pakowany w atmosferze ochronnej.