Nasza bazylia jest ręcznie zbierana i delikatnie suszona, by pomóc zachować jej naturalny smak i aromat. Od wieków traktowano ją jak świętą roślinę, którą mogli zrywać wyłącznie władcy. Francuzi i Niemcy do dziś nazywają ją królewskim zielem.
Czy wiesz, że...
bazylię dodaje się pod koniec gotowania, a świeżej nie sieka nożem, tylko drze palcami lub uciera w ceramicznym moździerzu?
2.29 zł / 1 szt.
286,25 zł/kg
Nasza bazylia jest ręcznie zbierana i delikatnie suszona, by pomóc zachować jej naturalny smak i aromat. Od wieków traktowano ją jak świętą roślinę, którą mogli zrywać wyłącznie władcy. Francuzi i Niemcy do dziś nazywają ją królewskim zielem.
Czy wiesz, że...
bazylię dodaje się pod koniec gotowania, a świeżej nie sieka nożem, tylko drze palcami lub uciera w ceramicznym moździerzu?