CAMPOMAR NATURE Kapary BIO 100 g
Opis produktu
Kapary to pyszny dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej, ale świetnie pasują również do dań mięsnych kuchni polskiej, a nawet do sałatek, kanapek i wszędzie tam, gdzie chcemy zaostrzyć trochę smak. Smak kaparów porównywany jest przez niektórych do mieszanki pieprzu i musztardy.
Bio
Produkt hiszpański
CAMPOMAR NATURE Kapary BIO
100 gCena aktualna
--- / szt.
Opis produktu
Kapary to pyszny dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej, ale świetnie pasują również do dań mięsnych kuchni polskiej, a nawet do sałatek, kanapek i wszędzie tam, gdzie chcemy zaostrzyć trochę smak. Smak kaparów porównywany jest przez niektórych do mieszanki pieprzu i musztardy.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 108 / 26 |
Tłuszcz (g) | 0,86 |
w tym kwasy nasycone (g) | 0,23 |
Węglowodany (g) | 2,1 |
w tym cukry (g) | <0,5 |
Białko (g) | 2,36 |
Sól (g) | 3,25 |