Opis produktu
Mąka tortowa Basia to produkt, bez którego nie obejdzie się żaden z domowych wypieków. Jest ona produkowana według najwyższych standardów, dzięki czemu wyróżnia się jedwabistą puszystością. Dzięki niej każda gospodyni domowa wyczaruje przepyszne dania deserowe.
Mąka typu 405 jest produktem o pochodzeniu polskim, wyprodukowanym z rodzimych zbóż. Wysokie standardy selekcji sprawiają, że mąka charakteryzuje się wyjątkowo białą barwą – jest bardzo dobrze oczyszczona.
Mąka tortowa extra z uwagi na swoją wyjątkową konsystencję jest polecana szczególnie do takich wyrobów, jak:
- Biszkopty
- Babeczki
- Torty
BASIA Mąka tortowa extra Typ 405
1000 g4.99 zł / szt.
4,99 zł/kg
Opis produktu
Mąka tortowa Basia to produkt, bez którego nie obejdzie się żaden z domowych wypieków. Jest ona produkowana według najwyższych standardów, dzięki czemu wyróżnia się jedwabistą puszystością. Dzięki niej każda gospodyni domowa wyczaruje przepyszne dania deserowe.
Mąka typu 405 jest produktem o pochodzeniu polskim, wyprodukowanym z rodzimych zbóż. Wysokie standardy selekcji sprawiają, że mąka charakteryzuje się wyjątkowo białą barwą – jest bardzo dobrze oczyszczona.
Mąka tortowa extra z uwagi na swoją wyjątkową konsystencję jest polecana szczególnie do takich wyrobów, jak:
- Biszkopty
- Babeczki
- Torty
Informacje główne
Wartości odżywcze
Określenie | w 100g |
---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1447.0000 |
Wartość energetyczna (kcal) | 341.0000 |
Tłuszcz (g) | 1.0000 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.3000 |
Węglowodany (g) | 71.7000 |
w tym cukry (g) | 2.4000 |
Białko (g) | 10.0000 |
Sól (g) | 0.0000 |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 1016 g
Waga netto: 1000 g