Ser harmonijnie łączy łagodny maślany smak z intensywnym aromatem przyprawy o zbożowej nucie. Pasuje do pieczywa każdego rodzaju, miodu, konfitur i dżemów oraz lekkich białych win i jasnych piw. Każdy ser dojrzewa minimum miesiąc na drewnianej półce, stale obracany i ręcznie pielęgnowany.
Ser harmonijnie łączy łagodny maślany smak z intensywnym aromatem przyprawy o zbożowej nucie. Pasuje do pieczywa każdego rodzaju, miodu, konfitur i dżemów oraz lekkich białych win i jasnych piw. Każdy ser dojrzewa minimum miesiąc na drewnianej półce, stale obracany i ręcznie pielęgnowany.
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1431 kJ / 344 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,6 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,5 g |
Powłoka jadalna. Pakowany w atmosferze ochronnej.