AMYLON Skrobia kukurydziana w proszku BIO 200 g
Opis produktu
Skrobia kukurydziana jest źródłem węglowodanów. W odróżnieniu od mąki kukurydzianej (powstaje ze zmielonej kukurydzy), ma biały kolor i nie posiada smaku, ani zapachu. Skrobia kukurydziana można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów i sosów.
Bio
AMYLON Skrobia kukurydziana w proszku BIO
200 gCena aktualna
7.89 zł / szt.
39,45 zł/kg
Opis produktu
Skrobia kukurydziana jest źródłem węglowodanów. W odróżnieniu od mąki kukurydzianej (powstaje ze zmielonej kukurydzy), ma biały kolor i nie posiada smaku, ani zapachu. Skrobia kukurydziana można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów i sosów.
Informacje główne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w porcji 100 g |
Wartość energetyczna | 1498 kJ/353 kcal |
Tłuszcz | <0,1 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 87,2 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 0 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 260 g
Waga netto: 200 g