Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. Mogą ją stosować cukrzycy ponieważ ma niski indeks glikemiczny. Ciecierzyca wspomaga trawienie oraz korzystnie wpływa na śledzionę, żołądek i trzustkę. Jest ona również źródłem witamin takich jak: ryboflawina, niacyna, tiamina, kwas foliowy oraz skladników mineralnych: wapnia, magnezu, fosforu, potasu i żelaza.
11.19 zł / 1 szt.
27,98 zł/kg
Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. Mogą ją stosować cukrzycy ponieważ ma niski indeks glikemiczny. Ciecierzyca wspomaga trawienie oraz korzystnie wpływa na śledzionę, żołądek i trzustkę. Jest ona również źródłem witamin takich jak: ryboflawina, niacyna, tiamina, kwas foliowy oraz skladników mineralnych: wapnia, magnezu, fosforu, potasu i żelaza.