na 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 351 kJ / 83 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 0,0 g |
- w tym cukry | 0,0 g |
Białko | 18 g |
Sól | 0,38 g |
Podczas przygotowania łososia wytrąca się białko w postaci białych plamek - jest to zjawisko naturalne.
Przechowywanie w domu:
* (-6°C) 4 dni
** (-12°C) 3 tygodnie
*** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika).
Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Produkt pakowany próżniowo.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa: Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).