Opis produktu
Kefir tradycyjny rodzinny Robico to wysokiej jakości produkt mleczny fermentowany przy pomocy kultur bakterii i drożdży kefirowych. Swój niepowtarzalny, lekko kwaskowaty smak i gładką konsystencję zawdzięcza termostatowej metodzie produkcji – proces dojrzewania i fermentacji zachodzi w zamkniętych butelkach, a nie w zbiorniku ogólnym. Kefir Robico przyjemnie musuje i orzeźwia, ponieważ w butelkach napoju zachowano dwutlenek węgla.
ROBICO Kefir tradycyjny 1,5%
900 gCena aktualna
7.29 zł / szt.
8,10 zł/kg
Opis produktu
Kefir tradycyjny rodzinny Robico to wysokiej jakości produkt mleczny fermentowany przy pomocy kultur bakterii i drożdży kefirowych. Swój niepowtarzalny, lekko kwaskowaty smak i gładką konsystencję zawdzięcza termostatowej metodzie produkcji – proces dojrzewania i fermentacji zachodzi w zamkniętych butelkach, a nie w zbiorniku ogólnym. Kefir Robico przyjemnie musuje i orzeźwia, ponieważ w butelkach napoju zachowano dwutlenek węgla.
Informacje główne
Składniki i alergeny
Skład:
Przechowywanie
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. od +2°C do +6°C.
Opakowanie
Waga brutto: 942 g
Waga netto: 900 g