Opis produktu
Kefir Robico to najwyższej jakości napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera wartości odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Głównie białko, ale także wapń, fosfor oraz magnez a także witaminy B2, B12, K, A i D. Jest naturalnym probiotykiem i zwiększa produkcję enzymów trawiennych, dlatego zaleca się jego regularne spożywanie. Kefir Robico jest świetną bazą dressingów oraz koktajli owocowych. Produkowany tradycyjną kaukaską metodą termostatową. Zawiera dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji ziaren kefirowych (czyli kultur bakterii pałeczek mlekowych oraz drożdży fermentujących laktozę). Dzięki temu kefir Robico w smaku jest naturalnie musujący oraz delikatnie kwaskowy.
ROBICO Kefir tradycyjny
400 g3.39 zł / szt.
8,48 zł/kg
Opis produktu
Kefir Robico to najwyższej jakości napój z mleka krowiego poddanego procesowi fermentacji. Produkt zawiera wartości odżywcze, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Głównie białko, ale także wapń, fosfor oraz magnez a także witaminy B2, B12, K, A i D. Jest naturalnym probiotykiem i zwiększa produkcję enzymów trawiennych, dlatego zaleca się jego regularne spożywanie. Kefir Robico jest świetną bazą dressingów oraz koktajli owocowych. Produkowany tradycyjną kaukaską metodą termostatową. Zawiera dwutlenek węgla powstały w procesie fermentacji ziaren kefirowych (czyli kultur bakterii pałeczek mlekowych oraz drożdży fermentujących laktozę). Dzięki temu kefir Robico w smaku jest naturalnie musujący oraz delikatnie kwaskowy.
Produkt z ograniczoną dostępnością
Informacje główne
Wartości odżywcze
w porcji 100 g | |
Wartość energetyczna | 180 kJ |
Wartość energetyczna | 43 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,1 g |
Sól | 0,1 g |
Składniki i alergeny
Skład:
Opakowanie
Waga brutto: 428 g
Waga netto: 400 g
Ostrzeżenia
Wstrząsnąć przed spożyciem.