Zsiadłe mleko Krasnystaw to produkt wysokiej jakości, zawierający żywe kultury bakterii. Ma delikatny, ale wyrazisty smak, dzięki czemu stale zdobywa coraz większą liczbę fanów. Spożywanie tego typu mlecznych produktów nie tylko dostarcza białka czy innych wartości odżywczych, ale i usprawnia procesy trawienne.
Zsiadłe mleko Krasnystaw to pomysł na śniadanie, kolację albo pyszna przekąskę. Można dorzucić nieco owoców czy bakalii, jeśli lubimy słodkości. Rozpieści podniebienie, a jednocześnie zadba o zdrowie naszych jelit, budując jednocześnie odporność.
Zsiadłe mleko Krasnystaw – cechy:
Zsiadłe mleko Krasnystaw to produkt wysokiej jakości, zawierający żywe kultury bakterii. Ma delikatny, ale wyrazisty smak, dzięki czemu stale zdobywa coraz większą liczbę fanów. Spożywanie tego typu mlecznych produktów nie tylko dostarcza białka czy innych wartości odżywczych, ale i usprawnia procesy trawienne.
Zsiadłe mleko Krasnystaw to pomysł na śniadanie, kolację albo pyszna przekąskę. Można dorzucić nieco owoców czy bakalii, jeśli lubimy słodkości. Rozpieści podniebienie, a jednocześnie zadba o zdrowie naszych jelit, budując jednocześnie odporność.
Zsiadłe mleko Krasnystaw – cechy:
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 230.0000 | 460.0000 |
Wartość energetyczna (kcal) | 55.0000 | 110.0000 |
Tłuszcz (g) | 3.0000 | 6.0000 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.9000 | 3.8000 |
Węglowodany (g) | 4.3000 | 8.6000 |
w tym cukry (g) | 3.6000 | 7.2000 |
Białko (g) | 2.7000 | 5.4000 |
Sól (g) | 0.0800 | 0.1500 |