Codzienne dostawy do naszego magazynu z wyłączeniem niedziel i świąt gwarantują zawsze świeże produkty.
Pastrami to wędlina, której tradycyjna receptura pochodzi z XIX wiecznej Rumunii. Wierzejki zachowując tę tradycję przygotowały prawdziwie mistrzowski produkt. Do jego produkcji wykorzystano wyłącznie najwyższej jakości mięśnie wołowe, głównie antrykot i rostbef. Doskonale połączone i przyprawione zostały następnie poddane tradycyjnemu wędzeniu. Dzięki temu pastrami ma tak charakterystyczny, głęboki smak i aromat. Jego charakterystyczną cechą są też posypane na wierzchu suszone zioła i warzywa. Wędlina każdej kanapce nada wyjątkowego charakteru.
--- / 1 szt.
Codzienne dostawy do naszego magazynu z wyłączeniem niedziel i świąt gwarantują zawsze świeże produkty.
Pastrami to wędlina, której tradycyjna receptura pochodzi z XIX wiecznej Rumunii. Wierzejki zachowując tę tradycję przygotowały prawdziwie mistrzowski produkt. Do jego produkcji wykorzystano wyłącznie najwyższej jakości mięśnie wołowe, głównie antrykot i rostbef. Doskonale połączone i przyprawione zostały następnie poddane tradycyjnemu wędzeniu. Dzięki temu pastrami ma tak charakterystyczny, głęboki smak i aromat. Jego charakterystyczną cechą są też posypane na wierzchu suszone zioła i warzywa. Wędlina każdej kanapce nada wyjątkowego charakteru.