Całkowicie naturalny, lekki twaróg. Produkowany z mleka i żywych kultur bakterii. Nic więcej. Ma wspaniały śmietankowy, aksamitny smak i jest lżejszy od tradycyjnego twarogu – bo odtłuszczony. To zdrowe, bogate źródło wapnia oraz białka, o obniżonej kaloryczności. Jest dostępny w swojskim, podłużnym kształcie klinka, ale w innowacyjnym opakowaniu, które możesz wielokrotnie otwierać i zamykać.
Całkowicie naturalny, lekki twaróg. Produkowany z mleka i żywych kultur bakterii. Nic więcej. Ma wspaniały śmietankowy, aksamitny smak i jest lżejszy od tradycyjnego twarogu – bo odtłuszczony. To zdrowe, bogate źródło wapnia oraz białka, o obniżonej kaloryczności. Jest dostępny w swojskim, podłużnym kształcie klinka, ale w innowacyjnym opakowaniu, które możesz wielokrotnie otwierać i zamykać.
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 383 / 90 |
Tłuszcz (g) | 0 |
w tym kwasy nasycone (g) | 0 |
Węglowodany (g) | 3,5 |
w tym cukry (g) | 3,5 |
Białko (g) | 19 |
Sól (g) | 0,10 |
Produkt nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.