Niezwykle łatwa w przygotowaniu i pyszna zupa pieczarkowa. Nadaje się zarówno jako zupa do dania głównego ale także na ciepłą kolację czy szybki lunch. Poza pieczarkami w jej skład wchodzą: ziemniaki, marchew, brokuły, seler oraz cebulka.
Niezwykle łatwa w przygotowaniu i pyszna zupa pieczarkowa. Nadaje się zarówno jako zupa do dania głównego ale także na ciepłą kolację czy szybki lunch. Poza pieczarkami w jej skład wchodzą: ziemniaki, marchew, brokuły, seler oraz cebulka.
Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić so smaku solą. Dla wzbogacenia smaku zupę można zabielić śmietaną.
Przygotowanie i stosowanie
Spożywać po obróbce termicznej
Przechowywanie
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.